Hemstäd

Hemstäd i Malmö

 

Vi på Giovanni Flytt & Städ lägger upp och utför hemstäd i Malmö med omnejd helt utefter just de behov som du har och dina egna specifika önskemål. Allt för att du ska kunna öppna dörren till ett fräscht och professionellt städat hem när din egen tid inte räcker till. Oavsett önskemål så kommer våra erfarna medarbetare att göra sitt yttersta för att utföra hemstädning med högsta kvalitet och servicekänsla. 

 

 

Du som kund väljer själv vilken dag och tidpunkt hemstädningen skulle passa som bäst utefter hur din vardag och almanacka ser ut. Det är också helt upp till dig hur ofta du vill hå våran städhjälp. Om det enbart ska handla om enstaka tillfällen då behovet är extra stort , i form av storstädning eller under mer ordnade och kontinuerliga former genom att teckna ett löpande abonnemang för hemstädning efter dina önskemål. Oavsett hur du vill ha det med städningen av hemmet så hjälper vi dig på allra bästa möjliga vis utan att du själv behöver bistå med något mer än ett välkomnande.  

 

 

Hemstäd från 185 kr/h (Efter rot-avdrag)

 

Kontakta vår trevliga kundtjänst så bokar vi in ett kostnadsfritt hembesök där vi presenterar oss och går igenom vilka behov du har. Det är du som bestämmer hur ofta du vill ha städning och i vilken omfattning, men givetvis kan vi ge dig råd om vad som är lagom. De flesta brukar välja mellan 2-3 timmar varannan vecka. Timmar som du kan spendera på viktigare saker.

© Copyright 2016. All Rights Reserved.