Butiksstädning

 

 

Butiksstäd i Malmö

 

Olika butiker har också olika typer utav behov, detta är vi på Giovanni Flytt & Städ väl medvetna om då vi utför vår Butiksstädning i Malmö. Oavsett om vi arbetar för en stor, mindre eller liten butik så utformar vi och anpassar  vår städning utefter verksamhetens förutsättningar och krav. Det är också du som kund som bestämmer när du vill att butiksstädningen ska eller bör ske och vilken tid som passar er allra bäst.

En ren och fräsch butik bidrar uteslutande till en lönsammare verksamhet. Miljön i butiken kommer att  bidra till att personalen ses mer motiverad och tillfredsställd för att sedan också kunna bemöta kunderna med bästa tänkbara inställning. Kunderna i sin tur möts inte bara av trevlig personal utan får också en trevligare upplevelse och betydligt mycket lyxigare intryck utav varorna och utbudet som får dem att vilja återkomma gång på gång.

 

Butiksstädning

 

Våra medhjälpare besitter alla stor yrkesvana och vet att butiksstädning måste ske effektivt och flexibelt för verksamhetens bästa, men tummar ändå aldrig på kvaliteten utan lämnar ett resultat av rena och fräscha ytor. Din butik kommer att lämnas i ett rent, inbjudande och tillfredsställande skick precis enligt de önskemål som ni ställt på oss som butiksstädare.

OFFERT BUTIKSSTÄDNING

Svar inom en arbetsdag!

 
 
 
 
 
 
Ja
Nej
 
Inglasat balkong
Inglasat uterum
Tvättstuga
Vind
Källare
 
Flytthjälp
Bärhjälp
Skräphantering
Bortforsling av möbler
 
 

© Copyright 2016. All Rights Reserved.